Ovlašteni smo distributer i sistem integrator austrijskog preduzeća Fronius International GmbH, tržišnog lidera u oblasti razvoja tehnologija održivog razvoja, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije

ETMAX je partner i ovlašteni distributer brenda Q.CELLS, članice najvećeg poslovnog konglomerata HANWA Group iz Južne Koreje, koja je glоbalni tržišni lider u oblasti obnovljivih izvora energije (fotonaponski sistemi, vodonik, vjetroelektrane), kao i hemijska indrustrija.

Švedsko – švajcarska multinacionalna kompanija je globalni proizvodni lider niskonaponske i srednjenaponske industrijske opreme, kao i opreme za e-Mobilnost. ABB takođe u svojoj paleti proizvoda aktivno radi na razvoju digitalnih sistema za nadzor, kontrolu i optimizaciju korištenja energenata u proizvodnim postrojenja, kao što su električna energija, pitka i tehnološka voda, gas, čvrsta i tečna goriva za zagrijavanje.

Ostalo

Navedeno osigurava široku paletu proizvoda u našoj veleprodajnoj ponudi, kao i značajne mogućnosti uspostave saradnje.

Dio daleko šire palete proizvoda, koje možemo izdvojiti iz ponude u veleprodaji su i:

  • Trofazni i Monofazni pretvarači (invertori) širokog spektra izlaznih snaga od 3-100 kW proizvođača Fronius, kao i prateću opremu koja obezbeđuje potpunu samoodrživost po pitanju potrošnje i proizvodnje električne energije a koju čine uređaji kao što su OHMPILOT (Inteligentni sistem za upravlje toplotnim sistemom uz korištenje energije proizvedene na fotonaponskoj elektrani).

  • WATTPILOT (Sistem pametnog i fleksibilnog punjenja električnih fozila snage 11 i 22 kW, pogodnih za upotrebu u domaćinstvima).

Nove saradnje

Veleprodaji pristupamo na način da definišemo partnerstva sa preduzećima zasnovana na dugoročnoj sardanji, sa uvažanjem specifičnosti industrije i veleprodaje.

Orijentisani smo na uspostavu najboljih modela saradnje, u cilju postizanja zajedničkih rezultata. 

Kvalitet proizvoda i opreme koji su u veleprodajnoj ponudi je prepoznatljiv, trenutno najbolji na našim tržištima

Naš tim za veleprodaju pristupa uspostavi svake nove saradnje i partnerstva stručno, profesionalno i odgovorno.