ETMAX kao poslodavac

ETMAX je poslodavac koji zaposlenima osigurava mogućnost da napreduju u okviru kolektiva, da se usavršavaju i da razvijaju svoje kompetencije.

Za sve novo zaposlene organizuju se interne obuke, u okviru kojih se pripremate za radnu poziciju na kojoj ste zaposleni.

Nastojimo da osiguramo radno okruženje koje motiviše zaposlene da budu fokusirani na rješenja.

ETMAX kao lider, u stalnoj je potrazi za liderima, zato nam pošaljite vašu biografiju i ukoliko nemamo otvoren oglas za vaše zanimanje.

Riječ direktora

ETMAX je posvećen stvaranju dugoročno održivih radnih mjesta. Novim kolegama prilikom zaposlenja osiguravamo da se na najbolji način upoznaju sa radnim procesima u kolektivu. Za sve nove zaposlenike, osigurana je odgovarajuća obuka, prema zahtjevima radnog mjesta.

U ETMAX-u zaposleni imaju priliku za profesionalni razvoj. Mladi ljudi u Etmax-u mogu očekivati podršku kolega, razvoj karijere, te učešće i rad na nekim od najznačajnijih projekata u oblasti obnovljiivih izvora energije kod nas i u regionu.

Pozivamo Vas da budete dio uspiješnog tima, koji je do sada postigao značajna dostignuća u razvoju sektora projektovanja i izgradnje fotonaponskih sistema.

Ukoliko dijelite naše vrijednosti, te prepoznajete priliku za profesionalni razvoj u našem kolektivu, dobro došli.

Siniša Maksimović

Generalni direktor

Razvoj

Mogućnost razvoja i usavršavanja u solarnoj industriji, najbrže rastućem segmentu u elektro energetskom sektoru.

Realan doprinos

Učešće na različitim projektima, i doprinos razvoju inovativnih rješenja.

Dinamičan kolektiv

Prednosti.

Bez obzira da li se Vaša interesovanja odnose na proizvodnju, prodaju, projektovanje, rad u terenskim operacijama, ili bilo koju drugu djelatnost kojom se bavimo – nudimo širok spektar pozicija i mogućnosti za karijeru.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u našem timu, pošaljite biografiju ili se prijavite na neku od otvorenih radnih pozicija.

Otvorene pozicije

Vozač

Skladištar

Diplomirani inženjer građevinarstva

Diplomirani inženjer elektrotehnike

Bagerista

Električar

Elektro monter

Monter

Pošaljite svoj CV

Pozivamo vas da nam dostavite Vaš CV sa kontakt podacima, iako trenutno nema otvorenih oglasa koji vam odgovaraju.