Naša priča.

Kompanija ЕТМАX osnovana 2012. godine u Banjaluci, sa ciljem implementacije i promocije savremenih sistema za proizvodnju električne energije.

Prošli smo put od tima koji je činilo par entuzijasta, praktično pionira u solarnoj industriji na našim prostorima, do pozicije lidera koji danas zapošljava preko 100 radnika. Posvećenost i timski rad, ali i stalna težnja za usavršavanjem i razvojem, kao rezultat dali su visok nivo kvaliteta usluga kojima se bavimo.

Naša posvećenost odgovornom i održivom poslovanju rezultirala je partnerstvima sa vodećim svjetskim proizvođačima opreme za fotonaponske elektrane. Ovlašteni smo distributer i servisni partner globalnih lidera, koji proizvode komponente koje su ključne za funkcionalnost i efikasnost fotonaponskih postrojenja.

ETMAX-ov rast u brojevima.

ETMAX je već godinama preduzeće čiji rezultati govore sami za sebe, jer se naša vizija dostupne energije iz obnovljivih izvora ostvaruje na najbolji mogući način.

0+
Projektovanih i sagrađenih elektrana
0+ MW
Ukupne projektovane i instalisane snage do 2023.
0+ MW
U izgradnji
0 MW
Projekti u razvoju

Naš put

Sertifikovani smo za.

ETMAX posebnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta, kao i procedurama, koje osiguravaju kontinuirana unaprijeđenja našeg poslovanja. Implementacija standarda i njihova dosljedna primjena osnov su na kojem počiva upravljanje kvalitetom i primjena najboljih praksi.

Pored upravljanja kvalitetom, važan segment poslovanja je upravljanje procesima vezanim za životnu sredinu.

Sertifikacija za ISO standarde iz serije ISO 9001: 2015 i ISO 14001:2015 za klijente znače potvrdu pouzdanosti i kvaliteta.

Opredjeljeni smo za implementaciju i drugih standarda, što je dio naših razvojnih planova.

EN ISO 9001:2015

Sistem upravljanja po EN ISO 9001:2015, za djelatnosti: Projektovanje, razvoj, i izgradnja fotonaponskih elektrana.Certifikaciono tijelo: TÜV AUSTRIA CERT.

EN ISO 14001:2015

Sistem upravljanja po EN ISO 14001:2015, za djelatnosti: Projektovanje, razvoj, i izgradnja fotonaponskih elektrana. Certifikaciono tijelo: TÜV AUSTRIA CERT.

Naše vrijednosti.

Vizija

Razvoj i kreiranje funkcionalnih rješenja u korištenju čiste i obnovljive energije Sunca, i primjena novih tehnologija u energetici i automatizaciji, uz odgovoran odnos prema zajednici u kojoj živimo i radimo, kao i prema održivom korištenju prirodnih resursa.

Misija

Regionalna i globalna prepoznatljivost u razvoju i primjeni tehnologija zasnovanih na OIE, energetici i održivom razvoju.