Društvena odgovornost ETMAX-a je zasnovana na podršci zajednici u kojom živimo i poslujemo.

Podržavamo kroz društveno odgovorno poslovanje različite oblasti, ali saradnja sa sportskim kolektivima je jedna od najvažnijih, jer na taj način doprinosimo razvoju sporta, afirmaciji sportskih vrijednosti i promovisanju dostignuća mladih sportista.

Jedna od saradnji koje možemo izdvojiti, kao dugogodišnju i izuzetno uspješnu je saradnja sa Univerzitetskim sportskim društvom Karate klubom “Sinđelić” iz Banja Luke, koji organizuje svake godine međunarodni karate turnir “Banja luka Open”.

Ove godine u Dvorani Borik u Banja Luci, održan je jubilarni dvadeseti po redu turnir, koji je okupio značajan broj ekipa i učesnika iz BiH i regiona, kao i učesnika iz evropskih zemalja.
Na turniru su učestvovali takmičari različitih uzrasta i kategorija, a ovaj sportski događaj je posebno značajan, jer je još jednom pokazao da je sport nezamjenjiv u razvoju mladih ljudi i da su ovakva dešavanja, koja promovišu sportska dostignuća neophodna.

ETMAX nastoji da aktivno djeluje u društvenoj zajednici, u osnaživanju sportskih kolektiva, posebno onih posvećenih radu sa mladima, jer smatramo da na taj način najbolje doprinosimo promociji pozitivnih vrijednosti u društvu.

Foto: Karate klub „Sinđelić“