Kompanija ETMAX predstavila je svoj rad na sedmom po redu Jahorina ekonomskom forumu, koji je i ove godine okupio vrhunske stručnjake, donosioce odluka i poslovne lidere – šеfоvе držаvа, ministrе, prеdstаvnike držаvnih instituciја iz ciјеlоg rеgiоnа, uspјеšnе privrеdnikе mеđunаrоdnih i rеgiоnаlnih kоmpаniја, uglеdnе nаučnikе, prеdstаvnikе mеdiја i mnoge druge relevantne sagovornike.

Forum se ove godine odžava pod sloganom “Zapadni Bakan – dugoročni pravci razvoja”, pa je i ETMAX u skladu sa tim, predstavio savremena rješenja u oblasti projektovanja i izgradnje solarnih elektrana, koja primjenjujemo u Bosni i Hercegovini i regionu.

ETMAX se na Forumu predstavio kroz izložbeni dio, te predstavljanjem nekih od najvažnijih realizovanih projekata. Takođe, predstavili smo partnerstva sa proizvođačima premium opreme za solarne elektrane, Qcells-om jednim od vodećih svjetskih proizvođača solarnih panela, kao i kompanijom Fronius koja je lider u proizvodnji invertora.

Oprema najboljeg kvaliteta, uz stručno projektovanje i izvođenje jesu najvažniji elementi dugog vijeka solarnih elektrana, jer garantuju stabilan rad, bez kvarova i stabilno održivu proizvodnju električne energije porijekolm iz obnovljiih izvora.

Prisutni na JEF 2024 su se upoznali sa radom kompanije ETMAX, našim dostignućima u oblasti solarne industrije u Bosni i Hercegovini, kao i mogućnostima za uspostavu saradnje sa biznis sektorom.

ETMAX je kompanija koja je prepoznata kao pouzdan partner investitorima u obnovljive izvore energije, i opredjeljeni smo da budemo pristuni na međunarodno značajnim dešavanjima, kao što je Jahorina ekonomski forum 2024, jer je to najbolji način za bolje povezivanje, B2B susrete i uspostavu novih saradnji.

Foto: Jahorina ekonomski forum 2024